Sanat Atölyesi İle İlgili İletişimBilgileri

Değerli Öğrencilerimiz ,

Aşağıda ENUYGAR  Sanat Atölyesi ile  ilgili bilgileri bulabilirsiniz ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Uzman Songül Altınsaçlı

İÜ.ENUYGAR Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü

İstanbul Üniversitesi, Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı, ENUYGAR Sanat Atölyemizde, 2017-2018 Sanat eğitimi programımızı işlemeye başlayacağız. Program dahilinde seramik sanatı tekniği ve  sanatsal form oluşturma ve Ebru Sanatı tekniği ile sanatsal çalışma yapma, sergi hazırlıları, yurt içi ve yurt dışı projeleri yapılması planlanmaktadır. Programımız ve atölyemiz tüm İstanbul Üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Gönüllülük ilkesi esas alınarak yapacağımız eğitim programı ve proje çalışmalarımıza katılmak isteyen öğrencilerimizin, ENUYGAR Sanat Atölyesi, Koordinatör hocası, Öğretim Görevlisi Özlem Özer Tuğal Hocamıza Telefon yada mail yolu ile ulaşmasını rica ediyoruz.

(En geç 24 Kasım 2017 tarihine kadar başvurmanızı rica ediyoruz. Atölyede işlenecek program Atölye hocası tarafından ayrıntılı olarak anlatılacaktır.)

İstanbul Üniversitesi, Enuygar Sanat Atölyesi Koordinatör hocası

Öğr. Görv. Özlem Özer Tuğal