Export date: Fri Nov 24 3:36:51 2017 / +0000 GMT

Disiplinlerarası Sanat Çalıştayı Katılımcı Duyurusu

İstanbul Üniversitesi Engellilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü, Sayın Prof. Dr. Resa Aydın başkanlığında, Sayın Rektörümüz Mahmut Ak ‘ın katılımları, Basın Halkla İlişkiler Müdürü ve Rektör Danışmanı, Prof. Dr. Ergün Yolcu ‘un yürütücülüğü ile ENUYGAR Sanat Atölyesi Koordinatör hocası öğretim görevlisi, Özlem Özer Tuğal tarafından yürütülecek olan disiplinler arası çok amaçlı bir sergi projesi hazırlanarak, gerçekleştirilmesi düşünülmektedir.
Bu sergideki asıl amacımız, farklı bölümlerden gelen öğrencilerimiz ve hocalarımızı bir araya getirmek, sanatla buluşmalarını, seramik malzeme ile düşüncelerini sanata dönüştürmelerini sağlamak ve yeni farkındalıklar yaratmak olacaktır.
Bu disiplinler arası sergide, üniversitemizin farklı bölümlerinde okuyan öğrencilerimiz ve farklı bölümlerde eğitim vermekte olan akademisyen hocalarımızın üretecekleri seramik sanat eserleri yer olacaktır. Bu katılımcı hocalarımızın ve öğrencilerimizin imzaları ile oluşturulacak sanat eserlerinden oluşan 12 m2 sanat panosu kalıcı eser kimliği ile İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi binasına montelenecektir. Projede yer alan tüm katılımcıların isimleri projemizin amacı panonun yanına asılacak plakette yerini alacaktır.
ENUYGAR Sanat Atölyesinde, sanatsal çalışmaların sonucunda çıkacak sanat eserleri, 07-30 Haziran 2017 tarihinde, Rektörlük Sanat Galerisinde açılması planlanmaktadır. Ayrıca sergi akabinde sanat panosunun montajı yapılacaktır.
Katılmak isteyenlerin 7 Nisan 2017 Cuma gününe kadar Sanat Koordinatörümüz Özlem Özer Tuğal'ın mail adresine katılma durumları hakkında mail göndermelerinizi önemle rica ederim.

Başvuru için:
ENUYGAR Sanat Koordinatörü Öğr. Gör. Özlem ÖZER TUĞAL
ozlemozertugal2010@gmail.com

Sevgi ve saygılarımla,
Prof. Dr. Resa Aydın
ENUYGAR Merkezi Müdürü

Post date: 2017-03-29 08:49:26
Post date GMT: 2017-03-29 05:49:26

Post modified date: 2017-03-29 08:50:54
Post modified date GMT: 2017-03-29 05:50:54

Export date: Fri Nov 24 3:36:51 2017 / +0000 GMT
This page was exported from İstanbul Üniversitesi [ http://engelsiz.istanbul.edu.tr ]