Bursların tanıtımı

BURSLAR

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV)

Vakıf ,Devlet Üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte,enstitü, yüksekokul,konservatuar veya meslek yüksekokullarında ,ön lisans ,lisans veya lisansüstü öğretimi gören öğrencilerden,örgün eğitim türüne devam eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan engellilere Yönetmelikle belirlenen adaylık ve seçilme şartlarını yerine getirmeleri halinde burs yardımı yapmaktadır.Vakıf Burs duyurularını her yıl eğitim ve öğretim başlangıcında Üniversitelere bildirmekte Ekim sonuna kadar müracaatları kabul etmektedir.

İlglili Vakfın E-mail bilgileri:info@tesyev.org

www.tesyev.org

Tel:02122740447

Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonu