BURS BAŞVURULARI

SABANCI VAKFI

Sabancı Vakfı tarafından üniversitemiz öğrencilerine karşılıksız burs yardımı sağlanacaktır. İlgili açıklama için tıklayınız.

TESYEV

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV), İstanbul Üniversitesi fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokullarında ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrenimi gören, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve % 40 veya üzeri derecede engelli öğrencilere yönelik olarak karşılıksız burs yardımı yapacaktır. TESYEV Bursu’ndan faydalanmak isteyen engelli öğrencilerimizin 21.10.2013 tarihine kadar üniversitemizin Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi’ne başvurmaları rica olunur.

Sadece %40 ve üzeri engeli bulunan öğrencilerimize verilecek burs hakkında detaylı bilgiye bu linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi